Gymnázium, Trutnov, Jiráskovo náměstí 325 se sídlem Jiráskovo náměstí 325, 541 01 Trutnov

Je před námi projektový týden

Je před námi projektový týden


I v letošním školním roce nás v prvním říjnovém týdnu čeká projektové vyučování. Třídy od primy do sexty a 1. a 2. ročník čtyřletého oboru budou mít 5 projektových dnů s přidělenými hlavními předměty podobně jako vloni.

Pro závěrečné dva ročníky studia je připravena novinka: studenti si podle svého zájmu vyberou jeden z 10 nabízených projektů. Projekt bude třídenní. Každý projekt má stanoveného svého vedoucího, u kterého se studenti přihlásí osobně od pondělí 18. 9. do pondělí 25. 9. do 12 hodin.

Prosíme, prostudujte zodpovědně nabídku zde v přiloženém souboru nebo na hlavní nástěnce školy před ředitelnou. Najdete zde charakteristiku projektu, maximální počet účastníků, cílovou skupinu zájemců, podobu finálního výstupu i případné finanční náklady, pokud je součástí projektu výjezd mimo školu.

Studenti, kteří budou daný týden ve Würzburgu, se mohou přihlásit mailem nebo přes Bakaweb.

Studenti, kteří si vyberou projekt p. Skokanové a p. Skokana, se přihlásí osobně v kabinetě biologie u J. Svobody nebo J. Rejla. V pátek 22. 9. a v pondělí 25. 9. lze již osobně u p. Skokanové.

 

Těšíme se na netradiční společnou výuku!



PŘILOŽENÉ SOUBORY


Název Popis Stažení
anotace-projektu-pro-3-a-4-rocnik-7-x-a-8-x.docx Anotace projektů pro 3. a 4. ročník, septimu a oktávu STÁHNOUT

AUTOR ČLÁNKU

Mgr. Petra Tichá

Mgr. Petra Tichá

Pracuji jako zástupkyně ředitele. Učím německý jazyk ve třídách 1.A a 1.B, 4.A a 4.B a dále německou konverzaci v maturitním ročníku.

PŘÍSPĚVKY KATEGORIE VEDENÍ