Gymnázium, Trutnov, Jiráskovo náměstí 325 se sídlem Jiráskovo náměstí 325, 541 01 Trutnov

Chystáme se na projektové dny

Chystáme se na projektové dny


I v letošním školním roce nás v prvním říjnovém týdnu (od úterý 1. 10. do pátku 4. 10.) čeká projektové vyučování. Primáni mají 5 projektových dnů se zaměřením na informatiku, biologii a zeměpis. Všechny ostatní třídy mají 4 projektové dny (poslední den se budou prezentovat výsledky).


Studenti ze všech ostatních tříd si podle svého zájmu vyberou jeden z nabízených projektů. Studenti sekundy až kvarty vybírají ze 6 projektů pro nižší stupeň gymnázia, ostatní z dalších 27 projektů. Každý projekt má stanoveného svého vedoucího, u kterého se studenti přihlásí osobně od pondělí 2. 9. do pátku 13. 9.


Prosíme, prostudujte zodpovědně nabídku zde v přiloženém souboru nebo na hlavní nástěnce školy před ředitelnou. Najdete zde charakteristiku projektu, maximální počet účastníků, podobu finálního výstupu i případné finanční náklady, pokud je součástí projektu výjezd mimo školu.


Studenti, kteří budou v Jeveru, se mohou přihlásit mailem nebo přes Bakaweb.

Studenti, kteří si vyberou projekt p. Rozehnalové  a p. Hejnové, se rovněž mohou v týdnu od 9. do 13. 9. přihlásit mailem nebo přes Bakaweb.


Těšíme se na netradiční společnou výuku!



PŘILOŽENÉ SOUBORY


Název Popis Stažení
projekty-pro-sekundu-az-kvartu.pdf Anotace projektů STÁHNOUT
projekty-pro-vyssi-stupen-gymnazia.pdf Projekty pro sekundu až kvartu STÁHNOUT

AUTOR ČLÁNKU

Mgr. Petra Tichá

Mgr. Petra Tichá

Pracuji jako zástupkyně ředitele. Učím německý jazyk ve třídách 1.A, B a C, 2.A a B a dále volitelnou němčinu v maturitním ročníku.

PŘÍSPĚVKY KATEGORIE VEDENÍ