Gymnázium, Trutnov, Jiráskovo náměstí 325 se sídlem Jiráskovo náměstí 325, 541 01 Trutnov

Subterra cup se opět hlásí o slovo

Subterra cup se opět hlásí o slovo


Středoškolský florbalový pohár se koná již od sezony 2014/2015 a na českých školách patří k oblíbeným projektům. Svým rozsahem je celý středoškolský pohár jednou z největších akcí svého druhu, jehož cílem není pouze odehrát sportovní utkání, ale poskytnout studentům velkou řadu zážitků spojených s reprezentací vlastní školy. Čtyři nejlepší družstva, která se během sezony musí probojovat skrze okresní, krajská a národní kola, poměří své síly v boji o titul před zraky diváků v rámci programu BigBoard Superfinále v kulisách největší sportovní areny v České republice. Tím to ale nekončí. Vítězné týmy svou výhrou získají také možnost nahlédnout pod pokličku vrcholové úrovně florbalu  a zatrénovat si se zástupci české florbalové reprezentace pod vedením reprezentačních trenérů. V minulé sezoně se do boje o O2 arenu zapojilo 751 týmů, buďte u toho i letos! A před dvěma lety v O2 triumfovaly dívky Gymnázia Trutnov. Rozhodně je o co bojovat i letos. 

V minulých dnech a týdnech vypukly první turnaje středoškolského poháru Subterra cup 2023/24.  Tak jako v minulé sezóně to opět bude v rámci Superfinále florbalu v dubnu 2024. V pondělí 11.12.2023 naše děvčata zvítězila
v okresním kole tohoto turnaje, který byl uspořádán ve sportovní hale naší školy. Naše hráčky nezaváhaly ani v jednom ze zápasů a díky vítězství postupují do krajského kola, které se bude konat 11.1.2024 v Předměřicích.

Gymnázium Trutnov reprezentovaly : Radka Korbelářová, Simona Korbelářová, Nela Kluhová, Tereza Hojná, Eliška Zuzánková, Hanka Soukupová, Karolína Řeháková, Veronika Žďárská, Petra Jorová, Tereza Samková, Dorota Vojtěchová, Natálie Šimůnková, Anna Chlebová Děvčatům blahopřejeme, děkujeme za vzornou reprezentaci školy a budeme se těšit na jejich účast v krajském kole.

Eva Hejnová


V pátek 15.12. na úspěšný postup dívek navázali i chlapci, kteří prošli celým turnajem bez porážky a mohou se těšit na krajské finále. Gratulujeme. 



GALERIE