Gymnázium, Trutnov, Jiráskovo náměstí 325 se sídlem Jiráskovo náměstí 325, 541 01 Trutnov

Výsledky zkoušek Cambridge English

Výsledky zkoušek Cambridge English


V minulém týdnu k nám konečně dorazily dlouho očekávané výsledky mezinárodních jazykových zkoušek Cambridge English. Samotné zkoušky se konaly u nás na gymnáziu 3. prosince 2022 a přihlásilo se k nim 39 studentů maturitních ročníků a 2 studentky ročníku předposledního. O tom, o jak komplexní zkoušku šlo, se můžete dočíst v předchozím příspěvku.


A teď již k samotným výsledkům. 26 studentů skládalo zkoušku First (B2) a až na jednoho všichni uspěli. 14 z těchto studentů dokonce složilo zkoušku s tak vysokým skóre, že dosáhlo na level C1. Dalších 15 studentů se pustilo do zkoušky Advanced (C1) a všichni na danou úroveň jazykových schopností dosáhli, 3 studenti přesáhli tento level a dostali se na C2.


Výsledky udělaly ohromnou radost jak samotným studentům, tak samozřejmě i jejich učitelům, což svědčí o tom, že kvalita vyučování anglického jazyka na trutnovském gymnáziu je vysoká a studenti šli ke zkouškám velmi dobře připraveni. A i přesto, o jak obtížnou zkoušku se jednalo, studenti se dokázali poprat se všemi jejími nástrahami i všudypřítomným stresem a obstáli na výbornou.

 


                                                                                         Za komisi anglického jazyka Zuzana Vařáková

AUTOR ČLÁNKU

Mgr. Zuzana Vařáková

Mgr. Zuzana Vařáková

Jsem třídní učitelkou 2.X, kde vyučuji Aj a Ov. Dále vyučuji anglický jazyk ve třídách 5.X, 6.X, 1.B a 4.B. Ve třídě 4.X vyučuji Ov. Vedu předmětovou komisi Aj.

PŘÍSPĚVKY KATEGORIE ANGLICKÝ JAZYK