Gymnázium, Trutnov, Jiráskovo náměstí 325 se sídlem Jiráskovo náměstí 325, 541 01 Trutnov

Předvánoční návštěva 3.X v psím útulku

Předvánoční návštěva 3.X v psím útulku


     Ve středu 21. prosince, v čase vskutku předvánočním, vyrazila třída 3.X obdarovat trutnovský útulek pro opuštěné a zatoulané psy, který slouží také jako psí hotel. V dešti a po ledovce jsme se ve zdraví doklouzali až k útulku, kterému jsme z vybraných peněz a třídního fondu věnovali 30 lahví desinfekčních prostředků – dárek na přání pro úklid psích kotců. 


     Na oplátku jsme obdrželi zasvěcený výklad od zaměstnanců útulku, prohlídku venkovních i vnitřních prostor a nástěnný kalendář, který již zdobí naši třídu. Studenti kladli množství zajímavých otázek a mnohé z nich práce v útulku a možnost další případné pomoci opravdu zaujala. 


     Největší radost však byla ze společné procházky jednoho ze starších psích chovanců, kterého jsme odborně vyvenčili v přilehlém okolí. 



     Fotografie z návštěvy útulku v sekci Galerie na tomto odkazu.


AUTOR ČLÁNKU

Mgr. Jiří Svoboda

Mgr. Jiří Svoboda

Ve školním roce 2023-2024 jsem třídním 4.X. Biologii učím ve třídách 1.X, 2.X, 3.X, 4.X a 5.X. Zeměpis vyučuji ve třídách 1.X, 3.X, 4.X, 6.X a ve čtvrtých ročnících volitelný zeměpis. Funguji jako koordinátor environmentální výchovy a jako předseda předmětové komise biologie, zeměpisu a chemie.

PŘÍSPĚVKY KATEGORIE BIOLOGIE