Gymnázium, Trutnov, Jiráskovo náměstí 325 se sídlem Jiráskovo náměstí 325, 541 01 Trutnov

Předvánoční sportování

Předvánoční sportování


Ani v posledním předvánočním týdnu naši studenti nezaháleli. V pondělí 19. prosince proběhl v hale Gymnázia Trutnov jubilejní 20. ročník Vánoční laťky. I letos se tohoto závodu ve skoku vysokém zúčastnilo mnoho studentů a studentek našeho gymnázia. V šesti kategoriích jsme viděli spoustu hodnotných výkonů. Padl i jeden z letitých rekordů, když vítěz kategorie mladších žáků Jan Krtil překonal laťku ve výšce 156 cm. O skvělou atmosféru závodu se postarali ostatní přihlížející spolužáci. Celkové výsledky jsou uvedeny v přiložených souborech.

V úterý už sportovali všichni studenti nižšího gymnázia a také prvních ročníků čtyřletého a kvinty. Připraven pro ně byl Sportovní den GTU. Všichni si postupně vyzkoušeli tři míčové sporty a změřili svoji zdatnost v několika týmových soutěžích. Všichni společně si užili dramatické soupeření mezi třídami. Odměnou jim byl skvělý pocit, že každý alespoň malou měrou přispěl k úspěchu své třídy. 

A středa patřila našim maturantům. Ti si společně zalyžovali na krásně upravené sjezdovce v Mladých Bukách. 

Sportovní aktivity GTU jsou pro tento kalendářní rok úspěšně za námi. Ale hned po novém roce pokračujeme dál. Jsou před námi lyžařské kurzy, pak vodácké a sportovní ...  Těšte se!  Stejně jako my.

Za předmětovou komisi TV  krásné Vánoce a úspěšný rok 2023 přeje Zdeněk Honzera. 



GALERIE



PŘILOŽENÉ SOUBORY


Název Popis Stažení
chlapci-a-divky-ml-2022.xls STÁHNOUT
chlapci-a-divky-st-2022.xls STÁHNOUT
chlapci-a-divky-dor-2022.xls STÁHNOUT