Gymnázium, Trutnov, Jiráskovo náměstí 325 se sídlem Jiráskovo náměstí 325, 541 01 Trutnov

Den otevřených dveří již tuto sobotu - přijďte pobejt!

Den otevřených dveří již tuto sobotu - přijďte pobejt!


Tak už v sobotu - od 9:00 do 16:30. Pro návštěvníky Gymnázia Trutnov je připraven celodenní bohatý program. Dveře školy se pro veřejnost otevírají v 9 hodin. Na návštěvníky čekají výtvarné i hudební aktivity, kvízy, malé autorské divadelní představení, sportovní utkání mezi studenty a absolventy, literární koutek a celá řada expozic a prezentací. Plán a harmonogram se začátky jednotlivých programů, které se opakují několikrát během dne, najdete v příloze. Můžete si jej jednoduše v elektronické podobě stáhnout do mobilního telefonu nebo jej obdržíte v papírové podobě u prezence. Na 10:00 je nachystána vernisáž výstavy fotografií z kantorského i studentského života s doprovodným hudebním programem. Slavnostní oficiální zahájení proběhne ve 13 hodin v prostoru před ředitelnou. Zde vystoupí i pěvecký sbor Colours of GTU.


Během celého dne nabízíme občerstvení včetně obědů v naší školní jídelně a přilehlém baru. Bude možné pořídit si i nové almanachy a upomínkové předměty. Přijďte si prohlédnout prostory školy, zavzpomínat si nebo se setkejte se svými spolužáky nad kávou či obědem ve školní jídelně.


Pro pobyt ve vnitřních prostorách školy je nezbytné prokázat se na vyžádání bezinfekčností za dodržení pravidla ONT (dokončené očkování, prodělaná nemoc ne dříve než před 180 dny nebo platný test) a dodržovat aktuálně platná pravidle pro nošení respirátorů nebo roušek. 


Těšíme se na Vás!

Vaši kantoři a studenti Gymnázia Trutnov



PŘILOŽENÉ SOUBORY


Název Popis Stažení
dod-orientacni-plan-a-harmonogram.pdf Den otevřených dveří 23. 10. 2021 - orientační plánek a harmonogram STÁHNOUT