Gymnázium, Trutnov, Jiráskovo náměstí 325 se sídlem Jiráskovo náměstí 325, 541 01 Trutnov

Měníme formát společenského večera Gymnázia Trutnov

Měníme formát společenského večera Gymnázia Trutnov


Po vyhodnocení dosavadního průběhu předprodeje vstupenek na společenský večer, který byl charakteristický jen malých zájmem o účast, jsme velmi neradi přistoupili k úpravě formátu programu s cílem zabezpečit dostatečně důstojný průběh večera. Původní plesové uspořádání sálu se promění v divadelní. V tomto formátu proběhne ohlášený koncert legendy českého bigbítu Michala Prokopa s akustickou formací Michal Prokop trio (Michal Prokop, Jan Hrubý, Pavel Marcel). Nechceme však zcela rezignovat na společenský rozměr akce a příležitost k setkání účastníků večera, proto bude program pokračovat po skončení koncertu v předsálí a v kavárně UFFO 2 rautem. Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a věříme, že většina z hostů společenského večera naše rozhodnutí pochopí. Pokud by někomu nový formát nevyhovoval a nemohl nebo nechtěl zakoupenými vstupenkami podpořit konání akcí k oslavám obecně, může již zakoupené vstupenky vrátit. Kdo zakoupil vstupenky on-line, nechť prosím zavolá na linku +420 461 049 232. Kdo vstupenky zakoupil na Inforecepci Uffo, obraťte se prosím na toto prodejní místo. Kdo má vstupenky zajištěné přes Gymnázium Trutnov, prosím, spojte se přímo s ředitelem gymnázia telefonicky na čísle 736 633 385 nebo e-mailem skokan@gymnaziumtu.cz.  


Pro případné další zájemce o účast na akci připomínáme, že vstupenky je možné stále zakoupit přes rezervační systém SCT UFFO. Z technických důvodů již nebylo možné předprodej překlopit do divadelního uspořádání, proto je kapacita upravena dle nových prostorových možností sálu. Zasedací pořádek bude volný. Pro úplnost připomeňme, že začátek večera je plánován na 18:30 (welcome drink), následovat bude slovo ředitele školy a od 19:00 začne koncert. Po jeho skončení bude následovat ještě krátká taneční ukázka a poté již bude prostor pro raut a společenské setkání (předpokládáme do 23:00). Vzhledem k charakteru akce není vyžadováno striktně společenské oblečení, ale podle obecně platných pravidel je vyžadováno prokázání bezinfekčnosti systémem ONT. 


A ještě malé doplnění. Při pohledu na momentální stav předprodeje v rezervačním systému UFFO neuvidíte reálně prodaný počet vstupenek. Systém již nyní nešlo překlopit do divadelního uspořádání, proto musela být místa nad hranicí kapacity divadelního sálu zablokována. Kromě rezervací pro školu bylo skutečně v předprodeji prodáno k pondělnímu ránu pouze 97 vstupenek. Pokud se najdou noví zájemci o účast na společenském večeru, předprodej stále probíhá. 


Petr Skokan, 18. 10. 2021