Gymnázium, Trutnov, Jiráskovo náměstí 325 se sídlem Jiráskovo náměstí 325, 541 01 Trutnov

Pozvání na oslavy 100

Pozvání na oslavy 100


Milí absolventi a přátelé trutnovského gymnázia,

 

možná už víte, možná ještě ne, v roce 2020 uplynulo přesně sto let od založení školy. Kulaté jubileum jsme chtěli oslavit již před rokem, avšak epidemická situace to tenkrát neumožnila. Ani dnes není ideální, ale je o dost lepší. Nechtěli jsme původní plány vzdát a tak jsme akce k odloženým oslavám připravili na 22. a 23. října 2021. Podrobné informace o celém programu i o možnostech zakoupení vstupenek na akce, které se uskuteční v SCT UFFO, jsou k dispozici na webu Gymnázia Trutnov. Program jsme připravili pro Vás a udělali jsme pro to všechno. Doufám, že se mnohým z Vás podaří zorganizovat si svůj čas tak, abyste u oslav mohli být a školu podpořit.

 

A jak to můžete udělat?


1. Nejjednodušeji tím, že si zakoupíte vstupenku na některou z akcí konaných v SCT UFFO (viz zde a zde).

2. Snadno také tím, že přijdete na Den otevřených dveří do školy, kde budou vedle zajímavého programu k dispozici také almanachy a upomínkové předměty připravené k jubileu.

3. Tím, že akci podpoříte nějakým symbolickým finančním darem.

 

 

A ještě jedna prosba. Pokud můžete, využijte svoje informační cesty a sdílejte tuto informaci ve svém okolí. Budeme moc rádi, pokud se o konání oslav dozví co nejvíce absolventů, studentů i přátel školy, a jednotlivé akce si najdou svoje publikum.


Pokud budete chtít oslavy podpořit třetím z uvedených způsobů, kontaktujte k další domluvě ředitele školy na 736 633 385 nebo na skokan@mnaziumtu.cz.

 

                                                                           Petr Skokan, 11. 10. 2021



PŘILOŽENÉ SOUBORY


Název Popis Stažení
gymnazium-trutnov-dl-pozvanka-100-1.pdf Pozvánka na oslavy 100 STÁHNOUT