Gymnázium, Trutnov, Jiráskovo náměstí 325 se sídlem Jiráskovo náměstí 325, 541 01 Trutnov

Výsledky voleb do Školské rady Gymnázia Trutnov

Výsledky voleb do Školské rady Gymnázia Trutnov


Ve dnech 6. a 7. října 2021 proběhly volby do Školské rady Gymnázia Trutnov pro následující tříleté funkční období. Konkrétně se jednalo o volby do třetiny rady volené zákonnými zástupci nezletilých žáků a žáky zletilými, i volby do třetiny rady volené pedagogickými pracovníky školy. 


Průběh voleb do třetiny rady zastupující ZZ nezletilých žáků a žáky zletilé poznamenala skutečnost, že se tentokrát nevolilo v době konání třídních schůzek (nebylo odkladu), takže volební účast byla nižší. Dvacetiprocentní hranici stanovenou pro platnost výsledků, se však překročit podařilo, takže volby jsou platné a není nutné je opakovat. Nejvíce hlasu a také mandát zastupovat svoje voliče získaly JUDr. T. Snopková Ph.D. a MUDr. D. Lennerová Závodná. Poděkování za ochotu kandidovat a angažovat se v práci rady však náleží všem třem kandidujícím dámám.   . 


Volby do třetiny rady volené pedagogickými pracovníky školy proběhly ve stejném termínu. Oba navržení kandidáti byly ve volbách potvrzeni, takže pedagogické pracovníky školy bude nadále v nadcházejícím funkčním období v radě zastupovat PaedDr. Libor Turek a nově Mgr. Jiří Svoboda. Oficiální oznámení výsledků voleb (v obou volených třetinách) je přiloženo. 


Vedle zvolených členů tvoří zbývající třetinu zástupci jmenovaní zřizovatelem. Jsou jimi Mgr. Lucie Potůčková a Adam Valenta. 


Poděkování za aktivitu i práci v radě náleží také všem členům, kteří v ní působili v uplynulém funkčním období.  





PŘILOŽENÉ SOUBORY


Název Popis Stažení
vysledky-sr-rodice-2021p.pdf Výsledky voleb do školské rady 2021 - ZZ a studenti STÁHNOUT
vysledky-sr-pedagogove-2021p.pdf Výsledky voleb do školské rady 2021 - pedagogičtí pracovníci STÁHNOUT