Gymnázium, Trutnov, Jiráskovo náměstí 325 se sídlem Jiráskovo náměstí 325, 541 01 Trutnov

Prodej vstupenek na akce spojené s oslavami 100 bude zahájen ve středu 6. října 2021 v 8:00 hodin

Prodej vstupenek na akce spojené s oslavami 100 bude zahájen ve středu 6. října 2021 v 8:00 hodin


Prodej vstupenek na obě akce akce spojené s oslavami 100, které proběhnou v SCT UFFO bude zahájen ve středu 6. října 2021 v 8:00 hodin.


Prodej vstupenek bude realizován přes rezervační systém UFFO a obě akce se objeví také v řádném programu společenského centra. Vstupenky tak bude možné objednat z jakéhokoliv místa v republice. I v této nejisté době věříme, že se povede obě zajímavé akce i příležitosti k setkání absolventů, studentů, pedagogů i přátel školy uskutečnit. Zakoupením vstupenky si můžete nejen zajistit účast na svým způsobem jedinečných kulturních programech, ale rovněž podpořit naší snahu připravit ke stoletému jubileu školy kvalitní a důstojný program.


A o které akce se tedy jedná?


Společenský večer


Společenský večer proběhne v pátek 22. října 2021 v SCT UFFO. Začínáme v 18:30 hodin. Pro návštěvníky akce je připraven tradiční plesový program, který bude moderovat Tomáš Matuška. Hudebním hostem večera je Michal Prokop Trio, které vystoupí již od 19:00 hodin. V další části večera bude k poslechu a snad i tanci hrát skupina EGO RETRO MUSIC.  K vidění budou rovněž taneční ukázky a večer bude nesporně i místem zajímavých setkání a konverzace. Budeme moc rádi, když u toho budete také. 


Hudební večer - koncert


Studenti i absolventi trutnovského gymnázia oplývají nejedním talentem, proto není divu, že životy gymnazistů jsou často propojeny s životem ZUŠ Trutnov. O tomto souznění se můžete přesvědčit, pokud přijmete pozvání na večer v sobotu 23. října 2021, kdy se od 18:30 v SCT UFFO uskuteční v rámci odložených oslav stoletého výročí trutnovského gymnázia zcela originální hudební večírek. V úvodní vážněji laděné části koncertu se postupně představí pěvecký sbor Gymnázia Trutnov Colours of GTU, dále pro tento večer sestavené hudební seskupení Lukáše Červeného, a první polovinu koncertu uzavře trojice Daniela Nováčková, Denisa Chaloupková, Hana Jozífková, která vystupuje pod názvem Akutres.

Do druhé poloviny večera se po přestávce atmosféra více uvolní, protože na scénu přijde hudba laděná do jazzu a funky v podání skupiny My Band. Určitě je na co se těšit, tak přijďte pobejt!


Den otevřených dveří ve škole


K programu oslav samozřejmě patří také Den otevřených dveří, který proběhne přímo ve škole v sobotu 23. října 2021 od 9:00 do 16:30. Takto akce je samozřejmě bez vstupného. Přímo ve škole bude příležitost nejen vzpomínat nebo vidět zajímavé ukázky za života školy, ale za symbolickou stovku bude možné zakoupit také Almanach nebo upomínkové předměty. Těšíme se na Vás. 





PŘILOŽENÉ SOUBORY


Název Popis Stažení
gymnazium-trutnov-pozvanka-a6-elektronicka-podoba-1.pdf Pozvánka na oslavy 100 STÁHNOUT