Gymnázium, Trutnov, Jiráskovo náměstí 325 se sídlem Jiráskovo náměstí 325, 541 01 Trutnov

Informace k maturitním plesům

Informace k maturitním plesům


Vážení rodiče a učitelé, milí studenti především maturitních a pořadatelských tříd,


obracím se na Vás jako hlavní pořadatel s informací k plesům maturitních ročníků 4. AB 22.1.2021 a 8.X 12.2.2021. Vše je připraveno a zajištěno. Současná situace ovšem není pro pořádání společenských akcí příznivá a lze jen velmi těžko odhadnout její další vývoj. Logicky tedy z mého pohledu přicházejí v úvahu tři možnosti konání plesů: 

1) Situace se včas uklidní a vše proběhne normálně, PLESY BUDOU nebo 

2) Situace se uklidní, ale nebude dostatečný čas na zajištění tomboly, v takovém případě plesy proběhnou s minimální nebo žádnou tombolou, PLESY BUDOU nebo 

3) Situace se neuklidní a společenské akce nebude možné pořádat nebo je bude možné pořádat s omezeními, která by je negativně ovlivnila (například roušky, snížený limit kapacity UFFA atd.), v takovém případě PLESY NEBUDOU. 

Vzhledem k aktuálnímu stavu a přetrvávajícím opatřením tímto dočasně pozastavuji všechny činnosti a úkony, které souvisejí s přípravou a zajištěním plesů Gymnázia Trutnov pro rok 2021.
Budeme ale společně doufat, že se celá společnost co nejdříve vrátí k normálnímu životu a plesové přípravy se znovu rozběhnou. Prosím tedy o trpělivost a vyčkejte dalších pokynů. Děkuji všem za dosavadní přístup a těším se na opětovnou brzkou spolupráci.  


Mgr. Ladislav Šafář, 9. 11. 2020

AUTOR ČLÁNKU

Mgr. Ladislav Šafář

Mgr. Ladislav Šafář

pro školní rok 2023/24 třídní v 2.A předseda správní rady a pokladník Nadačního fondu Gymnázia Trutnov hlavní pořadatel plesů maturitních ročníků a plesu absolventů školy

PŘÍSPĚVKY KATEGORIE MATURITA