Gymnázium, Trutnov, Jiráskovo náměstí 325 se sídlem Jiráskovo náměstí 325, 541 01 Trutnov

Soutěžní finále projektu Podnikání v praxi pro střední školy

Soutěžní finále projektu Podnikání v praxi pro střední školy


Ve čtvrtek 19. prosince 2019 se v Aule Univerzity Hradec Králové uskutečnilo soutěžní finále kurzu Podnikání v praxi pro střední školy, který organizuje TECHNOLOGICKÉ CENTRUM Hradec Králové za podpory Královéhradeckého kraje.


Finále se zúčastnilo šest nejlepších studentských týmů ze škol z Hradce Králové, Jičína a Trutnova. Všechny týmy předvedly kvalitní prezentace svých podnikatelských nápadů, které následně hodnotila odborná porota ve složení Martin Jiránek, Pavel Marek, Jan Kadleček a Tomáš Pětivoký.


Vítězným nápadem se stala Cofee Machina (Gymnázium Trutnov), jehož autorka Kateřina Loufková si jako milovnice kávy rozhodla otevřít stánek s kávou a zpříjemnit středoškolákům v Trutnově školní léta. Na druhém místě se umístil projekt Take Place (Masarykova obchodní akademie Jičín), který chce pomáhat ve hledání volných parkovacích míst pomocí aplikace. Třetí příčka patří projektu Hemp&Health – prodeji konopných produktů s léčebnými účinky (Střední škola služeb, obchodu a gastronomie Hradec Králové).


FOTOGRAFIE NALEZNETE ZDE.



GALERIE