Gymnázium, Trutnov, Jiráskovo náměstí 325 se sídlem Jiráskovo náměstí 325, 541 01 Trutnov

Seznamovací pobyt třídy 1. B

Seznamovací pobyt třídy 1. B


Druhý zářijový týden jsme se společně s paní učitelkou třídní Petrou Machoňovou a panem učitelem Jiřím Svobodou vydali na Děvín. Chatu vlastní Nadační fond GTU a pro náš seznamovací kurz byla první volbou. Cesta k ní byla velmi náročná, ale bezva kolektiv a příjemné počasí nám výpravu zpříjemnily. Nemůžeme také zapomenout na zajímavý a poutavý výklad pana učitele o „záhadách“ Krkonoš. 


Na chatu jsme dorazili až v podvečerních hodinách. Rychle jsme se ubytovali a pustili do přípravy večeře. O něco později se o zábavu a stmelování kolektivu postaraly aktivity, které si pro nás připravila paní učitelka. 


Dalšího dne ráno se nám o „zábavu“ postaral i pan učitel – vydali jsme se totiž k nedaleké chatě pro dřevo. Zvládli jsme však i tuto namáhavou výzvu! Pak už následoval jen úklid chaty a výrazně kratší cesta zpět do Pece pod Sněžkou. 


Tento dvoudenní výlet jsme si užili a už se těšíme na další třídní akce. 


A. Briknerová, 1. B




GALERIE

AUTOR ČLÁNKU

Mgr. Jiří Svoboda

Mgr. Jiří Svoboda

Ve školním roce 2023-2024 jsem třídním 4.X. Biologii učím ve třídách 1.X, 2.X, 3.X, 4.X a 5.X. Zeměpis vyučuji ve třídách 1.X, 3.X, 4.X, 6.X a ve čtvrtých ročnících volitelný zeměpis. Funguji jako koordinátor environmentální výchovy a jako předseda předmětové komise biologie, zeměpisu a chemie.

PŘÍSPĚVKY KATEGORIE BIOLOGIE